Το Βιετνάμ διαθέτει στις τάξεις του μία ανθυποβρυχιακή κορβέτα κλάσης Pohang, νοτιοκορεάτικης σχεδίασης και ναυπήγησης που παραχωρήθηκε στην χώρα αυτή μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας.
Το πλοίο αυτό τώρα λαμβάνει μία σημαντική αναβάθμιση εξοπλιζόμενο με τους νέους ρωσικούς αντιπλοϊκούς πύραυλους Kh-35 στην εξαγωγική τους έκδοση Uran-E.
Σε σύγκριση με προγενέστερα (Flight ΙΙ), τα πλοία σαν της επόμενης παρτίδας ναυπήγησης (Flight III) σαν αυτό που παρέλαβε το Βιετνάμ δεν είχαν καθόλου αντιπλοϊκούς πυραύλους, πιθανόν λόγω εξειδίκευσης τους σε ανθυποβρυχιακές αποστολές με δύο συστοιχίες τριπλών τορπιλοσωλήνων για ελαφριές τορπίλες Mk 32 324 mm εναντίον υποβρυχίων.
Παράλληλα με την εγκατάσταση των δυο τετραπλών εκτοξευτών των νέων ρωσικών πυραύλων, το πλοίο έλαβε και νέο ραντάρ ελέγχου πυρός για τον έλεγχο και καθοδήγησή τους στους στόχους τους.
Επιπλέον, το πλοίο απέκτησε και μία βασική αντιαεροπορική ικανότητα περιορισμένης εμβέλειας, με έναν φορητό εκτοξευτή πυραύλων Igla.
Όπως σημειώνεται στον τοπικό τύπο, το βιετναμέζικο Ναυτικό θα έχει για πρώτη φορά στην ιστορία τόσο «μεγάλα» πλοία με εκτόπισμα 1.000 τόνων με ικανότητα μάχης επιφάνειας. Αν και πρόκειται για παλιό πλοίο, με τον τρόπο αυτό αξιοποιείται στον μέγιστο βαθμό.